MOYA @ Sieraden Route Amsterdam 2019

Een wandel- en fietsroute voor iedereen met een hart voor sieraden, oog voor vakwerk en waardering voor eigenheid. De SIERADENROUTE voert dwars door het historische centrum van Amsterdam naar 12 gediplomeerde goud- en zilversmeden die gevestigd zijn aan de grachten, in de Jordaan, in de Negen Straatjes en bij de Nieuwe Kerk.

Bij de deelnemende edelsmeden staat het ambacht centraal. Hun ontwerpen zijn ‘Dutch Design’ en ‘Made in Holland’. Vrijwel alle sieraden zijn unieke stukken, handgemaakt van goud, platina, zilver of edelstaal en echte edelstenen of parels. De getoonde collecties variëren van ultramodern tot semi-klassiek, zodat binnen enkele uren tijd een breed spectrum aan stijlen kan worden bekeken. Handig om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor de aankoop van bijv. trouwringen of een geboorte-geschenk. Ook is het mogelijk een sieraad naar eigen wens te laten ontwerpen.

De route kan bij elke deelnemer worden gestart via de daar verstrekte flyer of via de plattegrond op deze website. De acht kilometer lange tocht is prima te wandelen of te fietsen, zeker als u tussentijds één van de in de flyer aanbevolen cafés of restaurants bezoekt. Huurt u een fiets bij Holland Rent a Bike, dan krijgt u 10% korting op vertoon van de flyer of de kortingsbon op de website.

De meeste deelnemers zijn geopend van donderdag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp