Nederlands English Deutsch
Home
+ Collectie
Oorbellen
Colliers
Armbanden
Ringen
Sets
Specials
Foto's
Trouwen
Heren
Agenda/Expo
Media
Over MOYA
Locatie
Contact
Dealers
Gastenboek
Links
Nieuwsbrief
VAN DER LAAG

MOYA & Stevie Wonder

14/09/2008

Ahoy, Rotterdam

Al enige jaren maak ik een armband die tevens stemvork is, ofwel de StemBand. De StemBand is van aluminium en als je deze tegen iets aanslaat hoor je een A 440 Hz. Dat is de meest gangbare toon om een instrument (of stem) op af te stemmen. Door verandering van de lengte en de vorm is deze armband op elke toonhoogte te maken.

Omdat het een uniek sieraad is én omdat ik een muziek liefhebber ben, heb ik diverse inspirerende muzikanten een StemBand gegeven, verkocht of geruild voor een CD. Zo hebben o.a. Pat Metheny, Sting, Bobby McFerrin, Jill Scott, Casandra Wilson, Lizz Wright, Kurt Elling, Rita Reys, Candy Dulfer, Fay Claassen, Aisha Morris, Jason Moran en Georgie Fame een StemBand.

Op 14 september jl. stond mijn allergrootste muzikale held Stevie Wonder in Ahoy, Rotterdam. Na 32 jaar luisteren naar Stevie Wonder, was het toen dan ook eindelijk kijken naar Stevie Wonder! Vlak voor het concert begon kreeg ik te horen dat ik na afloop een Meet & Greet zou hebben met Stevie. Mijn avond kon toen al niet meer stuk en het concert moest nog beginnen! Na een uitzinnig en bijzonder concert werd ik samen met een paar andere gelukkigen ontvangen door zijn broer Milton. Enkele minuten later kwam Stevie de ruimte binnen en nam plaats achter zijn synthesizer. Nadat sommige met Stevie hadden gesproken en er foto’s waren genomen, heb ik Stevie zijn StemBand gegeven. Het is voor mij onvoorstelbaar hoe het is om blind te zijn. Ik heb zijn handen gepakt om hem te laten voelen en horen hoe de StemBand werkt. Een sieraad dat je kunt horen. Hij vond het “Amazing” en “Great” en ik, ik droom nog steeds!www.steviewonder.net Terug
MOYA  & Stevie Wonder