Nederlands English Deutsch
Home
+ Collectie
Oorbellen
Colliers
Armbanden
Ringen
Sets
Specials
Foto's
Trouwen
Heren
Agenda/Expo
Media
Over MOYA
Locatie
Contact
Dealers
Gastenboek
Links
Nieuwsbrief
VAN DER LAAG
MOYA @ KIKA
MOYA @ KIKA

KiKalympics: zaterdag 11 september op Amsterdamse Keizersgracht - mini festival met topsporters en BN'ers

Zaterdag 11 september vindt de eerste editie van KiKalympics plaats in Amsterdam, ten behoeve van KiKa (Kinderen Kankervrij). Verwacht een dag vol originele activiteiten. Sportievelingen kunnen grachtfietsen, vissen in de gracht en brugvoetballen tegen de sterren van RTL, gecoacht door Henk Bres. Lindo Duvall van Radio 538 praat de sportdag aan elkaar. Big spenders bieden tegen elkaar op onder leiding van veilingmeester Lange Frans. Inhaken kan met volkszanger Mick Harren en hip Amsterdam gaat los op de beats van o.a. Roog en Marcella. Nog nooit was een frisje of biertje drinken zo maatschappelijk verantwoord: de volledige baromzet wordt door Café Brandon geschonken aan KiKa! Bij hoge uitzondering wordt een deel van de Keizersgracht, ter hoogte van KiKalympics' uitvalbasis Café Brandon, van 13.00 uur tot 18.00 uur afgesloten voor verkeer.

Sterren
Niet alleen de voetballers van het RTL-sterrenteam (met John Williams, Michael Mols, Bas Muijs, Rick Brandsteder en Jordy Bernal) zijn van de partij; ook straatvoetbalkoning Edward van Gils toont zijn trucs. Glenn Helder komt níet voetballen maar drummen: hij treedt op met househeld Roog en verzorgt een drum-clinic voor kinderen. Voor de echte kleintjes zijn er spelletjes en snoepjes. Gewoon lekker op het terras zitten om BN-ers te spotten kan ook. De hele dag werken bekende gezichten zich in het zweet om alle gasten te bedienen.

Veiling en After Party
Om 17.00 uur opent Lange Frans de veiling waarvoor Jimmy Woo drie kunstwerken van Henk Schiffmacher beschikbaar heeft gesteld, Theo Swinkels een Maxima schilderij, Carré kaarten voor een voorstelling en TW Steel gooit maar liefst drie horloges in de strijd. Ook kan er geboden worden op een cocktailcursus van The Fabulous Shaker Boys, een hotelarrangement van Banks Mansion, je eigen topstylist voor één dag (Graziella Ferraro) en zo is er nog heel veel meer. Om 18.00 uur is het KiKalympics programma afgelopen, maar gaat de After Party op het buitenpodium bij Café Brandon van start met zanger John Keijer, Mike van Loon, Pascal Morais en DJ Roquemore. Meer informatie: www.allesvoorkika.nl.

Organisatie
Na twee jaar succesvol de KiKa viswedstrijd te hebben georganiseerd werd het tijd voor een meer uitgebreide editie: de KiKalympics! Wat desalniettemin begon als een kleinschalig initiatief groeide de afgelopen weken uit tot een ware festivaldag, voor jong en oud. Dit tot grote verrassing van de organisatie: Rogier Wolffenbuttel (Café Brandon), Dennis Gandasoebrata (Ganda) en Helga Daling (MeiBoutique), in samenwerking met Glamsterdam (de gratis glossy van Amsterdam).

Deelnemen aan de activiteiten zoals een partijtje brugvoetbal kan door je vooraf (als team van zes) in te schrijven via: allesvoorkika@hotmail.comDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of door je op de dag zelf spontaan aan te melden (achter de bar van Café Brandon). Entree is gratis; wel gaat de organisatie langs met de spreekwoordelijke pet. Iedereen is vrij om bij te dragen. "We spreken liever niet van doneren maar van investeren," aldus Helga Daling. "Alleen even een kijkje komen nemen en wat borrelen helpt ook; iedere cent gaat rechtstreeks naar KiKa."

Samen voor één doel
Elk jaar worden talloze kinderen het slachtoffer van kanker. Bijna een kwart van deze kinderen overlijdt aan deze slopende ziekte. Gelukkig geneest het overgrote deel van de kinderen, maar door heftige medicatie zijn zij vaak niet meer de oude. De meeste fondsen in Nederland richten zich op volwassenen; KiKa richt zich op kinderen, op vernieuwend onderzoek op het gebied van kinderkanker. Met als doelstelling: minder pijn en strijd, een hoger genezingspercentage en een betere kwaliteit van leven. En daar kan KiKa alle hulp bij gebruiken.

Programma
13.00: Openingswoord organisatie
13.30: zanger Mick Harren
14.00 – 15.00: Voetbal op de grachten
14.30 – 15.30: Roog + Glenn Helder
15.30 – 17.00: Marcella
17.00 – 17.30: Veiling (met veilingmeester Lange Frans)
17.30 – 18.00: Opera Kees
18.00: Bekendmaking totaalopbrengst door notaris
18.10: Start afterparty Club Brandon, met zanger John Keijer
18.30 – 20.00: Mike van Loon
20.00 – 21.00: Pascal Morais
21.00 – 22.00: DJ Roquemorewww.kika.nl/,

Terug